الگوریتم جدید گوگل برای سئو: آپدیت جدید گوگل

الگوریتم جدید گوگل برای سئو: آپدیت جدید گوگل

الگوریتم جدید گوگل برای سئو میگوید: سیستم ربته‌بندی محتوا کامل‌تر از همیشه می‌شود.

غول فناوری گوگل از به‌روزرسانی «محتوای مفید دسامبر ۲۰۲۱ (Helpful Content)» خبر می‌دهد. الگوریتم Helpful content یک بار در شهریور امسال آپدیت شد؛ اما بار دیگر در ۱۴ آذر ۱۴۰۱ به‌روزرسانی شد و عرضه کامل آن نزدیک به دو هفته زمان می‌برد. این آپدیت به بهبود سیستم‌های رتبه‌بندی مربوط می‌شود و در سراسر محتوا در همه زبان‌ها کار می‌کند. اگر با به‌روزرسانی سیستم محتوای مفید گوگل شهریور ماه، اقداماتی را روی سایت خود انجام داده‌اید، ممکن است با به‌روزرسانی آذر ماه شاهد افزایش رتبه‌ یا حتی تغییرات منفی باشید.

 

هوش مصنوعی SpamBrain به کمک گوگل می‌آید

به‌روزرسانی سیستم تشخیص لینک‌های اسپم گوگل به نام «آپدیت لینک‌های اسپم در دسامبر ۲۰۲۲»، از ۲۳ آذر شروع شد و تا تکمیل آن به دو هفته زمان نیاز است. این به‌روزرسانی از قدرت SpamBrain برای خنثی‌کردن تأثیر لینک‌سازی غیرطبیعی بر نتایج جست‌وجو استفاده می‌کند. SpamBrain علاوه بر تشخیص مستقیم لینک‌های اسپم، می‌تواند سایت‌های دریافت‌کننده و انتشاردهنده بک‌ لینک را هم شناسایی کند.
اینکه آیا سایت شما هم تحت تأثیر این به‌روزرسانی قرار می‌گیرد یا خیر، فقط به استراتژی لینک‌سازی‌ خارجی‌ سایتتان بستگی دارد. اما در کل، گوگل در تلاش است تا قوانین سخت‌گیرانه‌ای را برای لینک‌سازی سایت‌ها در نظر بگیرد. اگر به هنگام لینک‌سازی، به ملاحظات گوگل در لینک‌سازی خارجی توجه کرده باشید، بعید است که تحت تأثیر منفی به‌روزرسانی لینک‌های اسپم دسامبر ۲۰۲۲ قرار بگیرید.
برای اینکه بدانید چه لینک‌هایی از نظر گوگل اسپم شناخته می‌شود، پیشنهاد می‌کنیم مقاله نحوه شناسایی لینک‌های اسپم را بخوانید.

معیار تجربه شخصی نویسنده در ارزیابی کیفیت جست‌ و جو مهم است

گوگل برای دومین بار در سال ۲۰۲۲، دستورالعمل‌های ارزیابی کیفیت جست‌وجوهای نتایج را به‌روزرسانی کرد. در این تغییرات، یک شاخص E (تجربه نویسنده) به E-A-T اضافه شد. اگر از E-A-T اطلاعات زیادی ندارید، مقاله آن را در xoonarg بخوانید.
در حال حاضر، E-A-T به‌صورت experience، expertise، authoritativeness و trustworthiness تعریف می‌شود. به بیان دیگر گوگل می‌خواهد مطمئن شود آیا یک محتوا بر اساس تجربه نویسنده نوشته شده است یا صرفاً با جمع‌آوری اطلاعات. محتوای تولیدشده توسط شخص باتجربه (مصرف‌کننده)، بهتر می‌تواند حس واقعی از مصرف یک محصول یا دریافت خدمت را به مخاطب منتقل کند؛ پس تجربه‌ به این گونه تعریف می‌شود که اگر بر اساس تخصص نویسنده درباره یک موضوع باشد، first-hand expertise نام دارد و به تجربه‌ بر اساس تجربه واقعی در زندگی life-experience گفته می‌شود.
گوگل تاکید دارد که شاخص‌های تجربه، تخصص و اعتبار مفاهیم مهمی برای ارزیابی شاخص اعتماد (trustworthiness) هستند؛ زیرا اعتماد مهم‌‌ترین شاخص E-E-A-T از نظر گوگل است. در نتیجه صفحاتی با اعتبار کم، صرف نظر از رعایت شاخص تجربه و تخصص در نگارش محتوای آن، E-E-A-T پایین‌تری دارند.

ویژگی جدید گوگل: تبدیل عبارت‌های عمومی به کلمات کلیدی خاص

کیفیت نتایج جست‌وجو موضوعی است که گوگل سعی می‌کند همیشه روی بهبود آن تمرکز کند؛ اما ممکن است به دلیل وارد‌نکردن عبارت‌های دقیق، کشف محتوای مرتبط برای گوگل مشکل شود. بنابراین ویژگی جدید گوگل برای مقابله با این چالش است. گوگل با سازوکاری خاص، عبارت‌های کوتاه و عمومی جست‌وجوشده را به کلمات کلیدی خاص تبدیل می‌کند؛ یعنی هنگامی که عبارتی را جست‌وجو می‌کنید، گوگل به‌طور خودکار موضوعات و فیلترهای مرتبطی را به شما نشان می‌دهد که بر اساس درک گوگل از نحوه جست‌وجوی افراد و تجزیه و تحلیل محتوا در سراسر وب است.

برای مثال، جست‌وجوی کلمه کلیدی «ایده‌های شام»، در مقایسه با «ایده‌ شام سالم برای بچه‌ها»، نتایج کلی‌تری را به کاربر نشان می‌دهد.
اکنون گوگل برای مثال «ایده شام» پیشنهاداتی (فیلتر) را مطابق تصویر، در زیر نوار جست‌وجو به کاربر نشان می‌دهد.

این تغییرات برای وبمستران و بازاریابان محتوایی به این معناست که ممکن است شاهد افزایش بازدید صفحاتی با هدف‌قراردادن کلمات کلیدی طولانی باشند. همچنین احتمال افزایش رقابت در کلمات کلیدی طولانی‌ با حجم جست‌وجوی ماهانه کم بیشتر می‌شود.

 

الگوریتم جدید گوگل برای سئو

الگوریتم جدید گوگل برای سئو و آپدیت الگوریتم گوگل

کاربرد هوش مصنوعی لزوماً مساوی با تولید محتوا نیست!

به طور مرتب تکنولوژی مبتنی بر هوش مصنوعی، به‌ویژه تولید خودکار محتوا در حال تغییر است. به‌روزرسانی‌ الگوریتم گوگل بر پایه ارائه محتوای کارآمد و مفید، پاسخی به فناوری هوش مصنوعی در‌ تولید محتوای متنی است. قرار نیست با وجود هوش مصنوعی، نسل تولید محتوای دستی از بین برود، بلکه هوش مصنوعی کمک می‌کند تا محتوا برای کلمات کلیدی دقیق‌تر و متناسب با نیاز کاربر تولید شود. در سال ۲۰۲۳، می‌توان از تکنولوژی هوش مصنوعی برای نگارش بخش خاصی از یک محتوای طولانی، تهیه پیش‌نویس‌های اولیه و ابزارهای متنوع بهبود کیفیت محتوا استفاده کرد و نگارش نسخه نهایی محتوا و بهبود آن را به دست نویسندگان باتجربه سپرد. در نهایت می‌توان با تکنولوژی هوش مصنوعی در زمان مراحل پیش‌تولید و نگارش محتوا صرفه‌جویی کرد؛ اما نمی‌تواند به‌طور کامل جایگزین بازاریابان محتوایی و کپی‌رایترها شود.بنظر شما الگوریتم جدید گوگل برای سئو خوب کار خواهد کرد؟

 

چگونه ریچ اسنیپت ها را بهینه سازی کنیم؟

کاهش نرخ کلیک گوگل CTR در دسکتاپ